In Sin categorizar

MicroFusa formació impartirà junt amb Scanner FM el taller «mini DJs» en l’entorn del «dia de la minimúsica«.


Durant tot el Diumenge 6 d’Abril les joves promeses aniran passant pel taller per entrar en contacte per primera vegada amb el món de la música. Aprendran com és la configuració bàsica d’una cabina de DJ i els primers trucs per quadrar cançons d’una manera fàcil i senzilla.


Els minis aprendran les seves primeres nocions i els més grans practicaran tècniques més complexes.
També aprofitarem per presentar el nou curs de Dj i creació musical per a joves d’entre 12 i 16 anys, que es realitzarà a les instal · lacions de MicroFusa formació, la setmana del 30 de juny als matins.


Si ets un «mini» o tens algun voleiant per casa, passa a visitar de 10:30 h a 17h per la fàbrica de creació Fabra i Coats.

FABRA I COATS
FÀBRICA DE CREACIÓ
Calle Sant Adrià, 20 08030 Barcelona
http://www.bcn.cat/fabriquesdecreacio/ca/fabra.html


MicroFusa formación impartirá junto a Scanner FM el taller “mini DJ’s” en el marco del  “dia de la minimúsica”.

Durante todo el Domingo 6 de Abril las jóvenes promesas irán pasando por el taller para entrar en contacto por primera vez con el mundo de la música. Aprenderán cual es la configuración básica de una cabina de DJ y los primeros trucos para cuadrar canciones de una manera fácil y sencilla.

Los minis aprenderán sus primeras nociones y los más mayores practicarán técnicas más complejas.

También aprovecharemos para presentar el nuevo curso de Dj y creación musical para jóvenes de entre 12 y 16 años, que se realizará en las instalaciones de MicroFusa formación, la semana del 30 de Junio por las mañanas.

Si eres un “mini” o tienes alguno revoloteando por casa, pasa a visitarnos de 10:30h a 17h por la fábrica de creació Fabra i Coats.

FABRA I COATS
FÀBRICA DE CREACIÓ
Calle Sant Adrià, 20 08030 Barcelona
http://www.bcn.cat/fabriquesdecreacio/ca/fabra.html